OVER ONS

Accountantskantoor Baan is al jarenlang gevestigd te Zwijndrecht en sinds 2004 werkzaam onder deze naam.

Door fusie is per 1 november 2012 Don & Partners Accountants en Belastingadviseurs toegetreden tot ons kantoor.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. U als ondernemer kunt rekenen op een adviseur die met u meedenkt.

Vanuit de basis – het verwerken en controleren van financiële administraties – streven wij tezamen met de ondernemer naar het meest gunstige resultaat, zowel op bedrijfseconomisch als fiscaal gebied. Wij hechten grote waarde aan contacten met cliënten, waardoor wij sneller kunnen inspelen op hun wensen en behoeften.

Ons team bestaat uit 2 accountants, 3 belastingadviseurs aangevuld met (loon)administrateurs, en assistent-accountants/belastingadviseurs. In het geheel ruim 10 personen. Onze enthousiaste medewerkers beschikken over ruime ervaring en staan altijd klaar om u van dienst te zijn.

 

Beroepsorganisaties en aangesloten organisaties

Accountantskantoor Baan is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en het Register Belastingadviseurs (RB). Daarnaast zijn we aangesloten bij een landelijk organisatie van deskundige fiscalisten en juristen. Hierdoor kunnen wij u een extra garantie voor de kwaliteit van onze werkzaamheden bieden.

 

 

Accountantskantoor Baan te Zwijndrecht, accountancy en administratie