Over ons

Vanuit de basis – het verwerken en controleren van financiële administraties – streeft accountantskantoor Baan met de ondernemer naar het meest gunstige resultaat, zowel op bedrijfseconomisch als fiscaal gebied.

Wie zijn we

Wij zijn een kleinschalig accountantskantoor, hierdoor werken wij efficiënt, zijn we flexibel en klantgericht.

Accountantskantoor Baan is al jarenlang gevestigd te Zwijndrecht en sinds 2004 werkzaam onder deze naam. Door een fusie is per 1 november 2012 Don & Partners Accountants en Belastingadviseurs toegetreden tot ons kantoor.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. U als ondernemer kunt rekenen op een adviseur die met u meedenkt.

Ons team bestaat uit 2 accountants, 3 belastingadviseurs, aangevuld met (loon) administrateurs en assistent – accountants / belastingadviseurs.

Jaar ervaring

Door onze brede financiële ervaring en verkregen expertise weten we hoe we moeten controleren, adviseren en ondersteunen om het optimale resultaat voor uw onderneming te behalen.

Verschillende branches

Wij zijn werkzaam in verschillende branches en stemmen onze specifieke branchekennis af op uw onderneming. Wij volgen ontwikkelingen binnen uw branche en spelen hier op in.

Medewerkers

Onze medewerkers hebben ieder hun eigen specialismen. Hierdoor geven wij inzicht en advies afgestemd op uw organisatie. Ons team van specialisten en experts staan u bij met raad en daad.

Beroepsorganisatie &
aangesloten organisaties

Accountantskantoor Baan is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en het Register Belastingadviseurs (RB). Daarnaast zijn we aangesloten bij een landelijk organisatie van deskundige fiscalisten en juristen. Hierdoor kunnen wij u een extra garantie voor de kwaliteit van onze werkzaamheden bieden.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

info@accountantskantoor-baan.nl

(078) – 619 64 44

Akeleilaan 1a, 3333 GA Zwijndrecht

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00